Κεριά – Βερνίκια

Παρότι τα Nordic Chic Chalk Paint είναι πολύ ανθεκτικά από μόνα τους,  συνιστούμε να σφραγίζετε πάντα το χρώμα με κάποιο από τα ειδικά κεριά ή βερνίκια νερού της εταιρείας. Έτσι η επιφάνεια προστατεύεται και αδιαβροχοποιείται και προσλαμβάνει μια μοναδική βελούδινη υφή.

Nordic Chic Κεριά - Waxes

Τα κεριά είναι ίσως τα πιο ιδιαίτερα και μοναδικά προϊόντα της Nordic Chic ! Είναι απόλυτα φυσικά, φτιαγμένα από πραγματικό κερί μέλισσας, οικολογικά και πιστοποιημένα χωρίς πτητικές και άλλες βλαβερές ουσίες για την υγεία μας. Έχουν μαλακή και μεταξένια υφή γεγονός που τα καθιστά πολύ εύχρηστα. Aπλώνονται και εισχωρούν εύκολα στο χρώμα και δε χρειάζονται καθόλου τρίψιμο κατά την εφαρμογή τους. Τα κεριά χρησιμοποιούνται αφενός για να σφραγίσουν και να ομορφύνουν – με ιδιαίτερη αντοχή – τα χρώματα κιμωλίας της Nordic Chic αλλά μπορούν αντίστοιχα να χρησιμοποιηθούν και σε οποιαδήποτε πορώδη επιφάνεια, όπως το ακατέργαστο ξύλο.

keria (3)
pinela polla-2
keria (2)
pinela polla-1

Βερνίκι Nordic Chic Top Coat

Για επιφάνειες με σκληρή χρήση όπου θέλουμε ένα ισχυρότερο φινίρισμα, ή που έρχονται σε επαφή με υγρασίες (όπως ντουλάπια κουζίνας, μπάνιου ή έπιπλα εξωτερικού χώρου και πατώματα)  προτείνεται να σφραγίζουμε με το βερνίκι Top Coat της Nordic Chic. Ένα προϊόν επίσης απόλυτα οικολογικό, χωρίς πτητικά (ΠΟΕ) και διαλύτες, φιλικό προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον μας, αλλά συγχρόνως ιδιαίτερα ανθεκτικό ώστε να προστατεύει απόλυτα τη βαμμένη επιφάνεια. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους και δεν απαιτεί την ίδια συντήρηση με το κερί. Δίνει ένα βελούδινο φινίρισμα, κάτι μεταξύ ματ και σατινέ και ζωντανεύει όσο χρειάζεται τη βαμμένη επιφάνεια..

verniki
nordic-chic-headers (11)
Blue,Vintage,Living,Room,,White,Wooden,Bench,And,Table,On
outdoor-more (8)