Σεμινάρια

seminaria-chromata-kimolias-3

Σεμινάρια

Η γνώση πρέπει να μοιράζεται!!

Γι’ αυτό κι εμείς, όλοι οι εκπρόσωποι της Nordic Chic οργανώνουμε (όταν επιτρέπεται) σεμινάρια στους χώρους μας, προκειμένου να εξηγήσουμε τη φιλοσοφία των χρωμάτων κιμωλίας της Nordic Chic και να σας δείξουμε στη πράξη πόσο εύκολα είναι στη χρήση.

Τα σεμινάρια καλλιτεχνικού βαψίματος, αναλόγως του επιπέδου, απευθύνονται τόσο σε απολύτως αρχάριους όσο και σε πιο έμπειρους του χώρου. Εκπαιδεύουμε τους επαγγελματίες του κλάδου και γνωρίζουμε στο κοινό, που έχει βρει ένα νέο χόμπι κατά τη διάρκεια των δύο lockdown λόγω της πανδημίας Covid- 19, πως θα συνεχίσει και πως θα το εξελίξει.

Τα σεμινάρια γίνονται κατά κανόνα στους χώρους των εκπροσώπων μας με ασφάλεια και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας ενάντια στον κορονοϊό Covid- 19. Γι’ αυτό και τα group μας είναι πάντα ολιγομελή, τηρουμένων και των προδιαγραφών, ανάλογα με το μέγεθος του κάθε χώρου. Επίσης υπάρχει πάντα και η δυνατότητα κατ’ιδιαν διδασκαλίας.

Τύποι Σεμιναρίων

Δυνατότητα σεμιναρίων έχουν όλοι οι εκπρόσωποι, οι οποίοι έχουν εκπαιδευτεί και είναι άριστα καταρτισμένοι για να σας μεταδώσουν από απλές οδηγίες βαψίματος μέχρι και τις πιο προχωρημένες τεχνοτροπίες που ονειρεύεστε.

Ενδεικτικά κάποιοι τύποι σεμιναρίων :

  • Βασικές τεχνικές χρωμάτων κιμωλίας
  • Προχωρημένες καινοτόμες τεχνικές με χρώματα κιμωλίας
  • Παλαίωση με North Sea Texture
  • Καλλιτεχνικό βάψιμο με πατίνες
  • Vintage Tray Workshop

 

Για να δείτε τα τρέχοντα σεμινάρια, μπορείτε είτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με τον εκπρόσωπο της περιοχής σας, είτε να επισκεφτείτε την αντίστοιχη ηλεκτρονική του σελίδα.

Past Perfect – Chalk Paint & more

Λεωφ.Δημοκρατίας 12
15127 Μελίσσια

Τηλέφωνο 2111842156 – 6972244432

info@past-perfect.gr

Website

Facebook

SapfoDeco

Αλ. Φλέμινγκ 57, Ραφήνα 190 09
Τηλέφωνο: 2294 305200
sapfomakri@yahoo.gr

Website

Oreozili’s Interiors & Gifts

Αίνου 15 , Κομοτηνή 691 33 

Τηλέφωνο: 697 750 6860

Facebook