ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ !! 

 

Το Σάββατο  12 Νοεμβρίου η ομάδα της Nordic Chic ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη για Σεμινάριο Καλλιτεχνικού Βαψίματος στο COLORS URBAN HOTEL (Αγίου Μηνά 18, Θεσσαλονίκη). Όσοι πιστοί προσέρθετε !! 

Αυτό το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους τους δημιουργικούς ανθρώπους που (χωρίς να έχουν ξανασχοληθεί με χρώματα κιμωλίας) θέλουν να μάθουν πως μπορούμε – εύκολα και οικονομικά – να μεταμορφώσουμε τα παλιά μας έπιπλα ή αντικείμενα, αλλάζοντας τελείως την εικόνα τους και ανανεώνοντας το χώρο αλλά και τη διάθεσή μας !!

Περνάμε ένα διασκεδαστικό 3ωρο, μαθαίνοντας στη πράξη βασικές τεχνικές εφαρμογής των χρωμάτων κιμωλίας, τεχνικές παλαίωσης και στρωματοποίησης, πατίνες και ειδικά εφέ, χρήση στένσιλ, χρήση χρωματιστών κεριών, αδιαβροχοποίηση/προστασία χρώματος και όλα τα μυστικά για να ξεκινήσετε το υπέροχο ταξίδι σας στο μαγικό κόσμο των χρωμάτων κιμωλίας !
Τα χρώματα κιμωλίας NORDIC CHIC βάφουν ΟΛΕΣ τις επιφάνειες (ξύλο, MDF, μελαμίνη, μέταλλο, πλακάκια, ύφασμα κλπ) ΧΩΡΙΣ να απαιτείται ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΕΡΓΑΣΙΑ (χωρίς αστάρι ή τρίψιμο) !!
Ευκαιρία να ανακαλύψετε και εσείς τι μπορείτε να καταφέρετε με λίγο χρώμα nordic chic …. !!!

Κόστος συμμετοχής 40 Ευρώ στο οποίο συμπεριλαμβάνονται όλα τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουμε και φυσικά το έργο σας που θα πάρετε μαζί φεύγοντας !!

Δύο Τμήματα: ένα πρωινό 10.00-13.00 και ένα απογευματινό 16.00-19.00. Διαλέξτε αυτό που σας βολεύει και κλείστε τη θέση σας είτε με μήνυμα είτε τηλεφωνικά στα 2111842156 – 6972244432.