Συμβουλές Χρήσης Nordic Chic Outdoor & More

Συμβουλές Χρήσης Nordic Chic Outdoor & More

Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό Πιστοποιημένο Χρώμα Κιμωλίας με εσωματωμένο βερνίκι με σατινέ φινίρισμα και την αποδεδειγμένη ποιότητα της Nordic Chic.

Η διαδικασία προετοιμασίας της επιφάνειας είναι περίπου η ίδια όπως στο Nordic Chic Furniture Paint. Βεβαιωθείτε ότι η επιφάνεια είναι καθαρή, στεγνή και απαλλαγμένη από λίπη και διεισδυτικές ουσίες. Αφαιρέστε τυχόν υπολείμματα χρώματος που ξεφλουδίζει από παλαιότερες βαφές. Λόγω του ενσωματωμένου βερνικιού, το χρώμα είναι κατάλληλο κυρίως για ακατέργαστες (πορώδεις) ξύλινες επιφάνειες. Σε διαφορετική περίπτωση απαιτείται πριν από το βάψιμο είτε καλό γυαλοχαρτάρισμα της επιφάνειας είτε μια στρώση αστάρι (συνιστάται  το Nordic Chic® Primer). Τέλος εφιστάται η προσοχή σας ώστε η επιφάνεια που θα βαφτεί να μην έχει καθόλου υγρασία, καθώς διαφορετικά υπάρχει ο κίνδυνος να ξεφλουδίσει μελλοντικά το χρώμα.
Ανακατέψτε πολύ καλά το χρώμα πριν τη χρήση. Εφαρμόστε δύο στρώσεις Outdoor & Μore, ιδανικά με ένα ελαφρύ γυαλοχαρτάρισμα ανάμεσα στις στρώσεις. Εφόσον χρειαστεί μπορεί να αραιωθεί με νερό.
Συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε πινέλα Nordic Chic®.

Αφήστε το πρώτο στρώμα να στεγνώσει για περίπου 12 ώρες πριν από το γυαλοχαρτάρισμα. Το δεύτερο στρώμα θα στεγνώσει στην αφή μετά από περίπου 1 ώρα, ανάλογα με τη θερμοκρασία και θα είναι έτοιμο προς χρήση μετά από 2-5 μέρες ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες και την υγρασία. Μη Βιαστείτε !!
Αμέσως μετά τη χρήση μη ξεχάσετε να καθαρίσετε καλά τα πινέλα σας με ζεστό σαπουνόνερο για να είναι έτοιμα για την επόμενη χρήση.